Asa s-a nascut SEVex!

Intre 26 si 28 iunie 2013 ne-am intalnit, la Cluj-Napoca un grup de fosti voluntari SEV (Serviciul European de Voluntariat) din Romania, dornici sa ne spunem povestea, sa promovam programul catre alti tineri, catre organizatii si presa, sa ne oferim reciproc sprijin in reacomodare si sa povestim despre cum am putea sa colaboram si sa ne valorificam, impreuna, experienta.

Impreuna, am pus bazele comunitatii SEVex, in cadrul mai larg oferit de proiectul TiA „gONG: Voluntariatul intra in scena!”, derulat de Pro Vobis si partenerii sai. Workshopul de constituire SEVex a fost facilitat de trainerii Asociatiei Team For Youth, Baia Mare. Proiectul gONG este implementat de Pro Vobis in parteneriat cu asociatiile A.R.T. Fusion, Creativ, Team For Youth si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, si este finantat de CE prin programul TiA, Structuri de Suport SEV.

Vrem sa pastram viu entuziasmul si spriritul de initiativa pe care l-am vazut la prima noastra intalnire si, cu sprijinul echipei Team For Youth si Pro Vobis, sa largim in perioada urmatoare comunitatea SEVex si sa cream un spatiu de colaborare intre fostii voluntari SEV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *